День Цивільного Захисту

2018-04-27

День Цивільного Захисту

Сьогодні основна задача нашої країни - збереження головної цінності – її громадян, їхнього здоров’я і життя. Кожен з нас має право на захист свого життя і здоров’я від наслідків аварій, катастроф, пожеж і будь-якого стихійного лиха.

Саме цивільний захист має своєю метою захистити населення від небезпечних наслідків екологічних, техногенних, природних і воєнних катастроф.

Цивільний захист оповіщає населення про загрозу і виникнення різних надзвичайних ситуацій, організує життєзабезпечення людей під час катастроф, проводить рятувальні роботи в районах лиха і осередках ураження, навчає населення вмінням застосовувати засоби індивідуального захисту і правильно діяти в надзвичайних ситуаціях.
І сьогодні згідно наказу начальника ЦЗ школи проводиться «День Цивільного Захисту» та комплексне об’єктове тренування з метою відпрацювання практичних навичок щодо наших з вами дій у надзвичайних ситуаціях.

Чим раніше ми з вами вивчимо основні принципи самозахисту та усвідомимо відповідальність за дії в період будь-якого лиха, тим ефективнішими будуть результати, отже, меншими будуть людські жертви.

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi